Site Loader

Cool Britannia. London är staden som lever och andas dess historiska förflutna, men dess pulserande puls sätter de trender som världen tittar på. Inom kultur, mode, musik, arkitektur och konst, idéer, ingen annanstans är som London. Ständigt utvecklande, alltid underhållande, det är staden som borde ligga högst upp på din måste-se-lista.

London kan dock vara dyrt, en riktig chock för din plånbok. Om du letar efter prisvärt boende har webbplatser som Hotel.com.au/London dussintals, vilket inte gör att hundratals hotellval inklusive servicelägenheter i alla populära distrikt. Kolla in det. Men det finns en uppåtsida för Londons bekostnad. Huvudstaden erbjuder inte bara dussintals, utan hundratals gratis attraktioner och sevärdheter. Från museer till konstgallerier, historiska parker till natursköna promenader, det kostar dig inte en cent fasadmålare i västerås.

Buckingham Palace. Vaktbytet

En livlig militärmarsch markerar starten på en av de äldsta och mest kända Londons sevärdheterna, fulla av pompa, färg och den berömda brittiska stela överläppen. Det är vaktbytet. Denna kungliga ceremoni genomförs utanför Buckingham Palace varje morgon klockan 11.30 och varar cirka 45 minuter. Drottningens vakt består vanligtvis av fotvakter i helklädningsuniform, klädda med djärva röda tunikor och björnskinn. En ny vakt utbyter tjänst med den gamla, tillsammans med ett band som spelar musik. Detta sträcker sig från det traditionella till det trendiga och till och med låtar från West End -shower.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *